Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is niet anders, maar ik baal er goed van: ik zag het helemaal zitten'

Laatste update:

"Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld", reageerde Bodde in het Algemeen Dagblad. "Ik had graag weer voor ADO gespeeld, maar we hebben jammer genoeg geen overeenstemming kunnen bereiken. Ik had geen rare eisen, maar de club heeft weinig financiële middelen. Ik ben toch dankbaar dat ik zo lang heb mogen meetrainen. Het is niet anders, maar ik baal er echt goed van. Ik zag het helemaal zitten. Ik heb hier totaal vijftien jaar rondgelopen."

Bodde weet nog niet wat hij nu gaat doen: "Nu moet ik rustig gaan bekijken wat voor mij en mijn gezin het beste is. Ik moet gewoon wedstrijden gaan spelen om echt weer helemaal fit te worden. Door de regelgeving mocht ik zonder contract helaas niet meespelen bij Jong ADO. Ik kan niet op oefenwedstrijden gaan wachten, want voordat je het weet is het seizoen weer voorbij en heb ik een half jaar weggegooid. Ik ben nu voor tachtig procent fit. De laatste twintig procent kan ik alleen in wedstrijden terug krijgen."

Ferrie Bodde was een versterking geweest voor ADO Den Haag

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties