Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is niet geworden wat ik ervan had verwacht'

Laatste update:

Robert Maaskant hoopte in Fernandez een spits te hebben gevonden met scorend vermogen, maar kwam bedrogen uit. Pas in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie betaalde Fernandez de investering van NAC terug met twee doelpunten tegen FC Groningen. Dat was echter niet genoeg voor een zege (4-5) en NAC moet nu proberen zich via de nacompetitie veilig te spelen. Fernandez vertrekt straks weer uit Breda.

Eind maart werd al duidelijk dat NAC niet met hem door zou gaan en ook Fernandez zelf had geen behoefte te blijven. In zijn ogen is een samenloop van omstandigheden de oorzaak voor het mislukken van de samenwerking. Ten eerste speelde hij een tijd niet en kwam hij in Breda terecht in een nieuw team, met een andere speelwijze. "Ik wist waar ik aan begon, maar het was toch anders dan ik had verwacht. Als spits wil ik mijn stempel drukken, maar dat lukte totaal niet", zegt hij tegen BN De Stem.

Fernandez werd omringd door andere types dan hij gewend was, zegt hij. Als spits hangt voor hem veel af van de aanvoer en bij PEC Zwolle speelde hij samen met flankaanvallers, die de achterlijn haalden en dan de bal voorgaven. "Bij NAC is het anders. Jeffrey Sarpong is een middenvelder die aan de buitenkant staat, terwijl Adnane Tighadouini vanaf links vooral naar binnenkomt", duidt Fernandez donderdag in de regionale krant.

Ellendig heeft hij zich niet gevoeld in Breda, maar de samenwerking is in zijn ogen wel mislukt. "Dit is de grootste teleurstelling uit mijn carrière. Het is duidelijk dat mijn verblijf bij NAC niet optimaal verlopen is. Het is niet geworden wat ik ervan had verwacht. Sommige clubs passen beter, sommige minder. NAC en ik passen blijkbaar niet bij elkaar", concludeert Fernandez, die eerder ook uitkwam voor ADO Den Haag, Excelsior en Feyenoord.

Guyon Fernandez is nog steeds goed genoeg voor de Eredivisie

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties