Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is niet waar dat ik voor mijn blessure naar Chelsea zou gaan'

Laatste update:

De Duitser miste door zijn blessure het EK in Frankrijk en volgens diverse media viel er daardoor ook een transfer naar Chelsea in het water. "Maar dat is onzin. Het is niet waar dat ik naar Chelsea zou gaan", verduidelijkt Rüdiger tegenover Il Tempo. "Mijn toekomst is hier en Roma heeft mij geholpen in de periode dat ik geblesseerd was. Ik focus me dus op Roma." Toch denkt de 23-jarige stopper nog aan Engeland.

"In het voetbal weet je het natuurlijk nooit. Mijn droom is Engeland en ik hoop er ooit te spelen. Maar als Roma me niet wil verkopen, blijf ik met alle plezier hier." Roma nam Rüdiger afgelopen zomer voor negen miljoen euro over van VfB Stuttgart; de verdediger was op dat moment al geblesseerd. "Dat ze zoveel vertrouwen in mij hadden en mij een contract gaven terwijl ik zwaar geblesseerd was, heeft mij erg goed gedaan", besluit hij.

Zou Antonio Rüdiger een geschikte verdediger voor Chelsea zijn?

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
9
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
1
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
8
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties