Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is niet zo dat André Onana serieus zegt: 'jij wordt mijn opvolger''

Laatste update:

"Ik ben wel iemand die van uitdagingen houdt en vaak zijn gevoel laat spreken", vertelt El Maach via de officiële kanalen van Ajax. "Ik denk dat ik een keeper ben die Ajax 1 kan halen. Iedereen mag daarover oordelen, maar de trainer beslist uiteindelijk." Debuteren voor Jong Ajax is voorlopig zijn doel. "Daarna moet ik zorgen dat ik in de picture kom van de trainer van Ajax 1. Op dit moment zit ik op het goede spoor. Ik ben mee op trainingskamp."

"Er zijn niet veel mensen die me dat kunnen nazeggen." El Maach is blij met zijn speeltijd en optredens voor de Onder-19. Het winnen van de Youth League zou een droom zijn. "We doen niet voor niets mee. Wij zijn Ajax en moeten altijd voor de prijzen gaan. Als je ziet hoe Ajax 1 zich profileert in de Champions League, waarom zou het dan voor ons niet mogelijk zijn?"

El Maach weet niet of hij het in zich heeft om André Onana op te volgen. "De toekomst moet het gaan uitwijzen. Natuurlijk lachen we er weleens over, maar het is niet zo dat André serieus zegt: 'jij wordt mijn opvolger'. Wel voorziet hij me van advies, net zoals Kostas (Lamprou, red.), de keeperstrainer en alle anderen doen. Uiteindelijk is het allemaal aan mezelf. Ik moet gewoon zorgen dat ik een goede ontwikkeling doormaak, dat de trainer vertrouwen heeft en uiteindelijk zegt: 'Issam, je mag'."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties