Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is niet zo dat we met Honda even van Barcelona gaan winnen'

Laatste update:

"Je hebt de beleving op de training gezien denk ik", stelt de aanvoerder van Vitesse donderdag in gesprek met Omroep Gelderland. "Die was er genoeg. Maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Iedereen heeft dit soort wedstrijden er in een seizoen tussen zitten en dat is ons nu ook overkomen. Tegen Groningen moeten we dat herstellen en die nederlagen snel gaan omzetten. Dan is er ook niks aan de hand."

Reportage | Fashion Player Award 2019

De supporters van Vitesse klaagden afgelopen seizoen al geregeld over het in hun ogen saaie en defensieve voetbal en na de recente nederlagen lijkt de kritiek op de speelstijl van Slutsky weer te zijn aangezweld. "Het is frustrerend", verzucht Linssen. "Je wil dit niet, maar het gebeurt toch. Maar als we hierin blijven hangen, krijgen we pas echt een probleem. Morgen (tegen Groningen, red.) moet dus blijken dat dit een incident is geweest."

Linssen is blij met de komst van Honda, die woensdag bij Vitesse tekende. "Je ziet dat hij het spelletje beheerst, heerlijk om mee te voetballen", deelt de Limburger complimenten uit aan zijn nieuwbakken ploeggenoot. "Hij is een speler met extra kwaliteiten en die zijn natuurlijk altijd welkom. Dit is niet zo maar iets. Maar het is nu ook niet zo dat we met hem even van Barcelona gaan winnen. Het blijft elf tegen elf." Vitesse begint vrijdag om 20.00 uur aan de thuiswedstrijd tegen Groningen.

-
Vitesse eindigt dit seizoen in de top vier

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties