Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is normaal dat topclubs interesse hebben, maar ik blijf er rustig onder'

Laatste update:

De coach van Liverpool rekent erop dat de twintigjarige Sterling voorlopig op Anfield blijft. "Ik weet zeker dat de directie hard werkt aan een langer verblijf van Raheem en ik weet dat de speler zelf erg gelukkig is bij Liverpool", zei Rodgers. "Ik weet zeker dat we met zijn zaakwaarnemers tot een akkoord kunnen komen, zodat hij zijn prachtige carrière hier verder kan ontwikkelen."

Het verbaast Rodgers niet dat Real en Bayern met Sterling in verband worden gebracht: "Ik vind het heel normaal dat topclubs interesse in hem hebben, want hij is nog maar twintig jaar oud en een geweldig talent", vervolgde de coach. "Maar ik ben er rustig onder." Afgelopen zondag miste Sterling nog de nodige kansen tegen Manchester United, waardoor Liverpool met 3-0 ten onder ging.

Glen Johnson
Glen Johnson viel in de wedstrijd op Old Trafford geblesseerd uit en kampt met een hamstringkwetsuur. Woensdag is bekend geworden dat de vleugelverdediger ongeveer een maand uit de roulatie zal zijn en hij kan Liverpool dus niet helpen tijdens het drukke kerstprogramma. Mogelijk heeft Johnson zijn laatste duel voor de club nu al gespeeld, want hij heeft een aflopend contract en er wordt gespeculeerd over een transfer in januari. De back staat sinds 2009 bij Liverpool op de loonlijst.

Raheem Sterling is overhyped

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties