Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het is nu of nooit, FC Utrecht!

Laatste update:

Utrecht beschikt over een erg sterke selectie voor Utrechtse begrippen, de verdediging klopt als een bus en de aanvallers laten dit seizoen zien hoe goed zij wel niet zijn. Al is er een groot minpunt in de aanval en dat is Jacob Mulenga. De ijzersterke Zambiaanse aanvaller komt nog niet goed uit de verf. Oh zo snel als hij is wint hij vele duels, maar op dat moment is hij het helemaal kwijt. Schieten en passen behoren toch tot de basistechnieken? Daar beschikt hij bij lange na niet over.

Ton du Chatinier moet gaan ingrijpen. Hopen dat Nana Asare en Jacob Lensky weer zo snel mogelijk fit zijn en dan snel wegwezen met Jacob Mulenga. Stel een ijzersterk middenveld op met Michael Silberbauer, Dries Mertens, Nana Asare en Jacob Lensky. Waar is Edouard Duplan? Voorin, laat hem spelen in een vrije rol rond Ricky van Wolfswinkel.

In de competitie loopt het nog niet zoals het hoort te lopen met FC Utrecht. Zoals de trainer mooi zei: de bonuspunten van de wedstrijd tegen Ajax (1-2) zijn geen bonuspunten meer, maar punten die we keihard nodig hebben. De bonuspunten werden verspeeld tegen de Superboeren uit Doetinchem (2-2). Utrecht moet zich herpakken en zorgen dat ze eindigen bij de eerste vijf van de Eredivisie, want ik acht Utrecht absoluut niet minder als AZ, FC Groningen en Roda JC. De volgende drie wedstrijd moeten echt negen punten gaan worden voor FC Utrecht, er moet gewonnen worden van Excelsior, Vitesse en ADO Den Haag. Een aantal jaar geleden had Utrecht getekend voor zes punten tegen dit drietal, maar deze jaren moet dit gewoon negen punten gaan opleveren.

Wanneer er dit jaar een Europees voetbal wordt behaalt door de club uit de Domstad kan het wel eens lastig worden om door te groeien. Michael Silberbauer zint al op een vertrek en zonder Europees voetbal zie ik Dries Mertens, Ricky van Wolfswinkel en Jacob Lensky ook niet blijven, en dan? Dan ben je weer terug bij af en moeten er weer miljoenen in de ploeg gepompt worden door onze Frans van Seumeren. Als Michael Silberbauer besluit te vertrekken betekent dat een groot gemis voor FC Utrecht en ik zie ons 'stadsjochie' Gianluca Nijholt die taak nog niet overnemen. Tegen Steaua bleek nog maar eens dat hij er helaas nog niet klaar voor is, hij mist nog het inzicht en het makkelijk voetballen. Dan moet Utrecht maar weer eens gaat shoppen, bij Sparta. Kevin Strootman is een middenvelder die het niveau van Utrecht zeker wel aankan, dit jaar in de Jupiler League is niet goed voor zijn ontwikkeling, in de winterstop moet hij de stap gaan maken.

Dries Mertens, een van de smaakmakers van Utrecht, is denk ik niet te behouden voor FC Utrecht. Hij heeft een contract tot medio 2014, maar het zal mij niets verbazen als er een clausule instaat waardoor Mertens voor vijf miljoen mag vertrekken. Ik snap nog steeds waarom FC Utrecht niet meer werk heeft gemaakt van Nacer Chadli. Al heel snel nadat FC Twente bekend maakte interesse te hebben in Nacer Chadli hield FC Utrecht het voor gezien. Apart, ik denk toch wel dat FC Utrecht de strijd had kunnen winnen met FC Twente. Dries Mertens rechtsbuiten, Nacer Chadli linksbuiten en Ricky van Wolfswinkel in de punt. Een zeer gevaarlijke aanval met snelle en behendige spelers.

Het avontuur in Europa is voor FC Utrecht ook zeker nog niet afgelopen. Echter had er gisteren koste wat het kost gewonnen moet worden van de Roemenen, die overigens een hele gevaarlijke ploeg hebben. Ach ja, de lijnrechter moest weer met z'n 'toverstokkie' zwaaien en de boel weer verpesten. Natuurlijk, Utrecht had getekend als we drie punten hadden gekregen uit de eerste drie wedstrijd. Alleen, als we eens goed nadenken hadden dat er best zes of misschien wel negen kunnen zijn. Tegen Napoli miste je het geluk, tegen Liverpool en.. hé wat? Ook weer tegen Steaua. De verdediging mag heel trots op zich zijn, ze hebben nog geen een tegendoelpunt gehad van een tegenstander.

Nogmaals, dit seizoen moet het gebeuren bij Utrecht. De stap moet gemaakt worden om spelers te kunnen behouden en te kunnen aantrekken. Anders blijf je zweven bij het niveau SC Heerenveen en FC Groningen, terwijl je naar het niveau Ajax, PSV en Twente moeten. Ja, Utrecht kan dat. Wanneer we dit seizoen Europees voetbal halen zitten we over drie jaar bij de top van Nederland. Ja!

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties