Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is oneerlijk om Frenkie de Jong met een van hen te vergelijken'

Laatste update:

"In voorgaande seizoenen zijn we eraan gewend geraakt dat Barcelona in december om alle prijzen meedoet", schetst Cruijff de situatie. "Dit seizoen kan Barcelona alleen maar groeien, de menos a más. De selectie bestaat uit goede voetballers, soms heeft het even tijd nodig voordat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen en dat nieuwe spelers dezelfde automatismen kweken als hun teamgenoten. En ook voetballers die elders de ster waren, zoals Antoine Griezmann, hebben tijd nodig."

"Barcelona is een andere wereld voor een nieuweling; niet alleen omdat hij zich aan een nieuwe omgeving moet aanpassen, ook omdat geleerd moet worden om op een andere manier te spelen. Dat is geen intensieve cursus van twee dagen." Cruijff ziet enkele spelers vorderingen maken, zo vertelt hij in de Spaanse kwaliteitskrant. "Griezmann en Frenkie de Jong maken de indruk dat ze zich ontwikkelen op dat gebied, of het nou in de aanval of vanuit de regiekamer is, en dat betaalt zich uit op het veld. Goede spelers zijn veroordeeld om elkaar begrijpen, anders zouden het geen goede spelers zijn. De combinatie Griezmann-Lionel Messi-Luis Suárez zal zijn vruchten afwerpen."

"Tot op heden is er vooral sprake van ongeduld. De verwachtingen waren in het begin al zeer hoog met al die sterren in de aanval en de druk van buitenaf zorgde ervoor dat de gebruikelijke aanpassingsperiode werd ingekort." Cruijff is onder de indruk van de vele mogelijkheden die Valverde op het middenveld tot zijn beschikking heeft. "Sergio Busquets, De Jong, Arthur, Ivan Rakitic, Arturo Vidal… Verschillende combinaties met zeer verschillende voetballers zijn eerder een voordeel dan een probleem. In mijn optiek helpt het niet om te debatteren over wie moet spelen en wie niet. We zouden ons op constructieve wijze moeten afvragen waarom de een speelt en de ander niet, in plaats van negatieve conclusies te trekken."

"Laat niemand zichzelf voor de gek houden. Het Barcelona van Xavi en Andrés Iniesta is verleden tijd. Het is waarschijnlijk onmogelijk om de leemte van deze twee unieke voetballers te vullen. Er kunnen niet in een vloek en een zucht vervangers worden gezocht. Spelers als Arthur en De Jong zijn nog jong. Het is oneerlijk om een Arthur of een De Jong met een van deze twee spelers te vergelijken, laat staan de beste versie", besluit Cruijff.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
5
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
16
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties