Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is te vroeg om Man City te vergelijken met mijn Barcelona en Bayern'

Laatste update:

De oefenmeester waakt voor voortijdig optimisme, al merkt hij dat zijn spelers niet naast hun schoenen lopen. "De meeste spelers weten dat het pas september is", vertelt hij op de persconferentie voor het treffen met Shakhtar. "De afgelopen jaren is Manchester City altijd goed begonnen aan het seizoen, maar we leven van wedstrijd tot wedstrijd en we zijn gefocust op alle competities. Vorig seizoen waren er ook lachende gezichten bij de club. Dat is makkelijk als je wint."

"Jullie (de pers, red.) observeren de boel en roepen dat het goed gaat, omdat we winnen. Dat moeten we dus blijven doen. Dat is het geheim", legt Guardiola uit aan Sky Sports. Het is de Spanjaard gelukt om Manchester City naar zijn ideaalbeeld te laten voetballen en de resultaten mogen er dit seizoen zijn. Toch wil hij nog niet de vergelijking trekken met zijn ploegen bij Barcelona en Bayern München, als hem daarnaar wordt gevraagd. "Het is daar te vroeg voor."

"Ik werk nu met spelers die ik voorheen niet had, en voorheen had ik spelers die ik nu niet heb", benadrukt Guardiola. "Dat maakt het voor mij lastig vergelijken. Bij Barcelona en Bayern München was het makkelijk om onze ideeën over voetbal te verdedigen, omdat we veel prijzen pakten. Hier wonnen we helemaal niets en daar worden we op beoordeeld. Jullie eisen prijzen, geen aanvallend voetbal. Daar gaat het om en daar moet je wedstrijden voor winnen."

-
Zie je Manchester City dinsdag eenvoudig winnen van Shakhtar Donetsk?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties