Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is tijd om te vertrekken bij PSV, dit is het goede moment'

Laatste update:

"Het is tijd om te vertrekken. Ik voel me sterk, heb veel geleerd in de Eredvisie. Nu is het goede moment om een volgende stap te maken", legt hij uit in gesprek met De Telegraaf. Arias hoopt dat het zo snel mogelijk van een transfer kan komen, al lijkt hij niet van plan om hoe dan ook een uitweg uit zijn tot 2019 doorlopende contract te willen forceren: "Ik ben hier nog happy, hoor. Ook als ik blijf."

"Ik focus me op dit moment gewoon op PSV. Hier speel ik, en dat is het allerbelangrijkste." PSV verlangt volgens het Eindhovens Dagblad zo'n vijftien miljoen euro voor de Colombiaans international, al zouden de Eindhovenaren ook bereid zijn om bij een iets lager bod te gaan praten. Arias kwam in 2013 voor 675 duizend euro van Sporting Portugal naar Brabant.

Vijftien miljoen euro voor Santiago Arias is...

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties