Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het is tijd voor Messi om uit de kast te komen

Laatste update:

Een van de populairste manieren van supporters om hun collegae/vijanden te beledigen is ze uit te schelden voor homo. Dit uiteraard naast referenties aan de Tweede Wereldoorlog en kanker, tyfus en tering. 'Homo's lopen hand in hand', 'Het zijn de homo's, yes, yes, de homo's van Vites'. Vanaf de eerste keer dat kleine jongens meegaan naar het stadion worden ze al geïndoctrineerd met anti-homosentimenten.

Er lopen zo'n 400 spelers rond in de Eredivisie en naar schatting is drie procent van alle mensen homoseksueel. Dat betekent dat er zo'n twaalf zielsongelukkige mannen rondlopen in de Eredivisie. Deze mannen horen elke dag dat, wie zij zijn, niet mogen bestaan in de voetbalwereld. Elke dag in de kleedkamer die geweldige machocultuur opsnuiven. Het gekke is dat ik niet eens denk dat alle andere voetballers een hekel hebben aan homo's. Ze nemen zichzelf in bescherming tegen de buitenwereld, de supporters.

Hier komt het kromme aan alles. De meeste supporters zijn mannelijk. Wanneer een ploeg kampioen wordt of van de aartsrivaal wint, barsten al deze mannen in huilen uit. Ze verafgoden de mannen die op het veld staan en verklaren alom hun liefde. Mannen die mannen toezingen. Je zou bijna denken…

Maar als deze mannen ontdekken dat hun sterspeler homo is zullen ze hem nooit meer toezingen met dezelfde liefkozingen als daarvoor. Dan is hij een gore flikker die, mochten ze ooit met hem onder de douche staan, waarschijnlijk behoorlijk opgewonden wordt van al dat mannenvlees. Want kennelijk vindt een homoseksuele voetballer elke man ontzettend geil.

Moet er dan voorlichting gegeven worden? Wie gaat dat doen? Wat komt er in zo'n voorlichting? 'Kijk, dit is een homo. Zoals je kunt zien kan hij lopen, eten en plassen. Maak je geen zorgen hoor, als hij je ziet probeert hij niet meteen aan je billen te zitten.' Dit lijkt me toch erg triest. We weten in Nederland inmiddels toch wel beter dan dit? Al dat gehamer op vrijheid van weet-ik-veel-wat, maar in het voetbal kan het nog niet.

Het wordt tijd dat iemand in de voetbalwereld iets gaat ondernemen. Iemand waar niemand omheen kan. Iemand die uitstraling heeft en die ontzettend goed kan voetballen. Je kan mij niet wijsmaken dat er geen homo tussen al die sterren zit. Het is tijd voor Messi om uit de kast te komen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties