Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is triest, maar ik had op mijn zestiende nog nooit een meisje gezoend'

Laatste update:

Damien Duff, die in december zijn actieve loopbaan beëindigde, baalt en vindt dat er vaker en harder getraind moet worden. "Ik denk dat de kinderen in Ierland het aantal trainingsuren van de kinderen in Engeland niet eens benaderen. Mijn hele jeugd draaide om voetbal. Voor schooltijd, tijdens de pauze en na schooltijd. Als ik een wedstrijd had gespeeld, ging ik daarna thuis weer voetballen. Misschien zit ik mis, maar ik denk dat die toewijding er tegenwoordig niet meer is", aldus Duff in de Herald.

"Er zijn veel meer afleidingen: tablets, iPhones voor tien- en elfjarigen, enzovoort. Ik had het geluk dat ik daar niet mee te maken kreeg. Ik trainde begin jaren negentig twintig tot dertig uur per week en dat halen de kinderen van de huidige tijd waarschijnlijk niet. Dus het is niet verwonderlijk dat het niveau tanende is, daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn. Iedereen zegt dat Ierland geen geschikte trainers heeft, maar dat is nonsens. Het is ridicuul", gaat de 101-voudig international verder.

"Ga gewoon de straat op en ga voetballen! Dat is wat ik tenminste deed. Dat is wat Robbie Keane deed. Ga voetballen, oefenen en geniet ervan. Maar nu zit iedereen op Facebook, neemt foto's, spreekt met meiden af, enzovoort. Toen ik op zestienjarige leeftijd naar Engeland ging, had ik nog nooit met een meisje gezoend! Triest, ik weet het", lacht Duff. "Uiteindelijk gaat het er gewoon om dat je oefent. Het begint op straat."

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
0
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties