Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is uitgewerkt tussen Ten Hag en Ajax, is er überhaupt ooit chemie geweest?'

Laatste update:

"BILD zuigt eigenlijk nooit zomaar iets uit zijn duim, zeker wat voetbal betreft", vervolgt Driessen. "Ze zijn heel goed geïnformeerd, dus ik geloof direct dat daar inleidende gesprekken zijn geweest. Misschien wel tussen de zaakwaarnemer van Ten Hag en Gladbach. Ze staan zevende, en dat is misschien ook wel de reden dat ze hem willen halen: dat ze vinden dat ze te laag staan. Maar ik zou Borussia Dortmund veel beter bij hem vinden passen, en dat is in feite ook een vrije plek." Bij BVB is Edin Terzic aangesteld als interim-trainer tot het eind van het seizoen. Eerder werd Ten Hag door Arno Vermeulen in Studio Voetbal aan Dortmund gelinkt.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Volgens Driessen teert Ten Hag bij Ajax te veel op het bereiken van de halve finale van de Champions League in het seizoen 2018/19. "Iedereen komt steeds terug op die halve finale. Er zijn in Nederland ook prijzen behaald met een enorm budget, maar hij heeft natuurlijk enorm veel geld uit mogen geven. En daar heeft hij die prijzen mee gewonnen. Maar ik moet zeggen: de afgelopen anderhalf jaar, na die wedstrijd tegen Chelsea (4-4), is het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gegaan. Ze winnen nu wel veel, maar het is allemaal niet meer zo indrukwekkend."

Driessen gelooft dat het beter is als Ten Hag vertrekt uit Amsterdam. "Ik denk dat het heel verstandig gaan als hij en Ajax aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan. Ik denk dat het uitgewerkt is. Ik vraag me af of de chemie tussen de spelers en Ten Hag er überhaupt ooit is geweest. De 'echte chemie' die je weleens hebt tussen spelers en trainers, maar ik denk dat het goed is voor Ajax en Ten Hag om de wegen te laten scheiden."

Ook komt Driessen terug op de klachten van Ten Hag over het speelschema van Ajax. Volgens de oefenmeester hebben de Amsterdammers steeds een dag minder rust dan hun tegenstander, al is dat zondag tegen Fortuna Sittard niet het geval. "Daar moet je nooit over beginnen", zegt Driessen. "Het is een beetje calimerogedrag, want mocht het dadelijk fout gaan: dan ligt het daaraan. Of je wint 'ondanks dat je het zwaarste schema hebt'. Hou nou gewoon je mond erover, en speel gewoon je wedstrijden."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties