Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is waar dat Janssen een doelpunt nodig heeft'

Laatste update:

Janssen speelde tot dusver zes duels voor Tottenham in competitieverband en kwam niet één keer tot scoren. Mauricio Pochettino heeft geduld. "We kunnen deze situatie niet vergelijken met afgelopen seizoen", zo benadrukt de manager van de Londenaren. "De Premier League is een zware competitie, anders dan de Eredivisie."

"We zijn blij met de manier waarop hij werkt. Het is waar dat Janssen een doelpunt nodig heeft. Het is Harry Kane ook overkomen. Hij moet geduld hebben, werken en zijn kwaliteiten aanpassen aan de club en competitie. Het is altijd lastig, maar we zijn blij met hem." Janssen, die zondag tegen Manchester City waarschijnlijk in de basis staat, scoorde één keer in het EFL Cup-duel met Gillingham (5-0).

-
Hoeveel Premier League-doelpunten gaat Vincent Janssen dit seizoen maken?

Meer nieuws

Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
0
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
3
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties