Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is wat vaak over De Kuip wordt gezegd: dat het daar lastig voetballen is'

Laatste update:

"We hebben goede wedstrijden gespeeld waarin we uiteindelijk toch met lege handen stonden. Het wordt nu tijd om weer een keer een goed resultaat te boeken daar", concludeert El Ahmadi. Ploeggenoot Jens Toornstra voegt tegenover FOX Sports daaraan toe dat hij snakt naar zijn eerste overwinning met Feyenoord in Amsterdam. "Het is een beetje wat vaak over De Kuip wordt gezegd: dat het daar toch heel lastig voetballen is. Op de een of andere manier is het ons al lang niet gelukt om daar te winnen."

Het is bij Feyenoord niet onopgemerkt voorbij gegaan dat Ajax in de winter van trainer wisselde. "Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt. Het maakt onze voorbereiding niet anders, want wij proberen van onze eigen krachten uit te gaan. Natuurlijk zoek je de zwakheden van Ajax. Maar als deze trainer heel anders gaat spelen, kunnen we ons daar niet op voorbereiden", stelt Toornstra. El Ahmadi werkte bij FC Twente samen met Erik ten Hag en kent zijn kwaliteiten. "Ik weet hoe hij is, hij is een goede trainer."

Feyenoord wist zich donderdag te versterken met Yassin Ayoub, terwijl ook Robin van Persie snel gepresenteerd lijkt te worden in De Kuip. "Het is een goede zet geweest van Feyenoord. Hij is talentvol en een type Feyenoord-speler. Het is een aanwinst voor de club", zegt El Ahmadi over Ayoub. Ook van Persie is volgens de middenvelder een absolute versterking. "Hij maakt deze ploeg alleen maar beter, daar ben ik van overtuigd. We hebben hem nog niet gezien, maar hopelijk komt hij zo snel mogelijk."

-
De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord eindigt in een..

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
1
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties