Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is wel gebleken dat voetbal hier in Engeland verwant is aan rugby'

Laatste update:

"Het gaat er in Engeland harder aan toe, omdat de scheidsrechters veel meer fysiek contact toelaten", legt de 33-jarige Demichelis uit aan Goal. "Ze houden er vaak rekening mee dat de intenties van een speler goed zijn, dat hij de bal probeert te veroveren en er niet op uit is om een tegenstander te blesseren. Wat dat betreft is er veel toegestaan", merkt de 41-voudig Argentijns international op.

"Ik begrijp wel dat mensen in Engeland het voetbal op die manier beleven, zo zijn ze opgevoed. Ze houden ervan, incasseren en weer opstaan. Spelers die schwalbes maken of op de grond blijven liggen worden uitgefloten. Het is wel gebleken dat voetbal hier verwant is aan rugby, het spel moet een beetje agressief zijn. Je ziet het op de gezichten van de fans, als ze hun team aanmoedigen. Zo ervaren zij het en dat is prima."

Vind je dat scheidsrechters in de Premier League te veel toelaten?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties