Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is zeker mijn plan binnen vijf jaar terug te keren bij Ajax'

Laatste update:

Heitinga verliet Ajax in de zomer van 2008, na er zeven jaar in het eerste te hebben gespeeld. Zijn avontuur bij Atlético Madrid was geen onverdeeld succes en toen de kans zich voordeed om in Engeland verder te gaan, pakte de mandekker die aan. Hij kan in de Premier League rekenen op het vertrouwen van trainer David Moyes. Toch blijft hij Ajax nog met veel aandacht volgen, zegt hij. "De nieuwe koers die Ajax vaart, maakt me extra enthousiast. Met Frank de Boer aan het roer zie ik Ajax als de voornaamste titelkandidaat."

"Hij drukte als assistent-bondscoach duidelijk zijn stempel op Oranje, de laatste tweeënhalf jaar. Hij is ontzettend gedreven en heeft veel vakkennis. Geen toeval dat Ajax meteen twee keer de nul hield. Frank weet precies hoe hij een verdediging kan organiseren en geeft de eigen jeugd alle kans." Mede doordat hij met zijn 27 lentes zelf niet meer tot de jeugd behoort, wil Heitinga niet te lang wachten met zijn terugkeer in de ArenA. "Het is mijn plan om zeker binnen vijf jaar terug te keren bij Ajax. Wellicht sneller. Ik wil nog van waarde zijn voor Ajax als ik terugkeer. Ik wil dat Ajax nog iets aan mij heeft, dus wil ik ruim voor mijn 35e weer in de Arena spelen."

Bij Everton wordt hij momenteel meer ingezet als middenvelder dan als verdediger, maar liever keert hij terug in het centrum van de defensie. "Ik hoop straks gewoon weer centraal achterin te spelen, want ik wil niet afgerekend worden op wat ik op het middenveld laat zien." Geruchten over een transfer naar Bayern München, daar kan Heitinga weinig anders op antwoorden dan dat ze (nog) niet kloppen. "Ik word er veel over gebeld, maar nooit door de club zelf. Bayern lijkt me een schitterende club, maar bij Everton zit ik ook nog steeds goed."

John Heitinga zal altijd een versterking zijn voor Ajax

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties