Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld

Laatste update:

Memphis kent een seizoen met veel blessureleed. De dertigjarige aanvaller miste in de eerste helft van het seizoen twaalf wedstrijden bij Atlético en vier bij het Nederlands elftal. Na zijn herstel leek Memphis op de goede weg terug te zijn, daar hij weer bij de Oranje-selectie zat in de vorige interlandperiode.

Meer: Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje | Koeman laat smaakmaker thuis: ‘Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien’

Toch ging het in april weer mis voor Memphis. Het nieuws vanuit Madrid was dat hij per brancard van het trainingsveld zou zijn getild en dat het weer om een spierblessure zou gaan.

Door de nieuwe blessure mist Memphis weer een aantal wedstrijden voor de Madrilenen. Door het vele blessureleed staat de Nederlander ook voor een eventueel vertrek uit de hoofdstad van Spanje.

De spits had zijn individuele trainingen al hervat, maar traint nu weer mee met de groep in Madrid, melden Spaanse media Dario AS en Cadena SER. Het is onduidelijk of Memphis aan de aftrap zal verschijnen bij de wedstrijd tegen Celta de Vigo aanstaande zondag.

De terugkeer van de negentigvoudig international is niet alleen positief voor Atlético-trainer Diego Simeone, maar ook voor bondscoach Ronald Koeman. De hoofdstedelingen spelen nog vier wedstrijden, waarin Memphis het beoogde wedstrijdritme nog kan vinden.

Daarnaast speelt Oranje nog twee vriendschappelijke wedstrijden in de aanloop naar het EK. Begin juni spelen de Oranje Leeuwen tegen Canada en IJsland.

Op 16 juni trapt het Nederlands elftal het EK af in Leipzig tegen Polen, dat samen met Frankrijk en Oostenrijk groep D compleet maakt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
16
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
20
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
34
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties