Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het klopt dat Manchester City heeft geprobeerd om mij te contracteren'

Laatste update:

"Het klopt dat Manchester City mij in de zomer van 2015 wilde contracteren. Ik had echter twijfels en koos er uiteindelijk voor om te blijven om prioriteit te geven aan andere aspecten. Ik leef met de dag en denk niet aan stoppen. Ik zie mezelf ook niet meer in het shirt van een andere Spaanse club spelen, maar zeg nooit 'nooit'", aldus Godín in een interview met Cadena SER.

Godín, 113-voudig international van Uruguay, speelde voor Defensor, Cerro en Nacional alvorens hij in de zomer van 2007 in Europa terechtkwam. De stopper tekende bij Villarreal en na drie seizoenen maakte hij voor acht miljoen euro de overstap naar Atlético. Met Atléti won Godín tot dusverre onder meer de landstitel, de Europa League en tweemaal de Europese Super Cup. Zijn contract loopt medio 2019 af.

Denk jij dat Diego Godín zijn loopbaan bij Atlético Madrid gaat afsluiten?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
0
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
12
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
18
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
62
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties