Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het Laatste Nieuws: Concrete interesse voor Pascal Struijk 'blijkt deels waar'

Laatste update:

Club Brugge verloor deze zomer al twee centrale verdedigers met Abakar Sylla en Jack Hendry. De ontvangen miljoenen - 20 voor Sylla, 6,9 voor Hendry - moeten aangewend worden voor de komst van Struijk. De 23-jarige Nederlander, die nog tot medio 2027 vastligt bij Leeds, moet leiding gaan geven aan de defensie. Dat moet hij doen naast veteraan Brandon Mechele.

Blauw-Zwart hoopt te kunnen profiteren van de status van Struijks huidige broodwerkgever. Leeds werd vorig jaar negentiende in de Premier League en staat daarom voor Championship-voetbal. Club Brugge daarentegen speelt structureel voor de prijzen. Vorig seizoen werd het vierde; dit jaar moet de kampioensbokaal weer worden binnengesleept.

Struijk zou in Brugge vergezeld worden door Bjorn Meijer. De linkervleugelverdediger is er nog de enige Nederlander na het vertrek van Noa Lang. Het is niet bekend welke vraagprijs Leeds hanteert voor Struijk. De in België geboren Nederlander wordt door Transfermarkt getaxeerd op een waarde van achttien miljoen euro. Struijk speelde tot nog toe 96 duels voor Leeds, waarin hij viermaal trefzeker was en even vaak als aangever fungeerde. Hij behoorde nog tot de voorselectie voor het WK in Qatar.

Het Laatste Nieuws: Struijk te duur voor Club Brugge
Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws heeft inmiddels gereageerd op de Nederlandse berichtgeving. Hij stelt dat Club Brugge wel degelijk geïnformeerd heeft naar Struijk, maar dat deze 'veel te duur bleek'. "Zeg nooit nooit, maar in principe komt de verdediger niet naar Club", aldus Taecke.

Zou Club Brugge een goede keuze zijn voor Pascal Struijk?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Manchester City
1
Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
4
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
18
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
32
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
14
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties