Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het liefst zie ik Kenneth fantastisch presteren'

Laatste update:

Kenneth Vermeer staat na een reeks fouten onder druk en volgens fans en diverse media is het tijd voor een keeperswissel bij Ajax. De Boer heeft nog niet aangegeven of hij van plan is om Cillessen eerste keeper te maken en de sluitpost weet zelf ook nog niets: "Ik ben niet iemand die de deur platloopt bij de trainer", zegt hij tegen NUsport. "Ik wil wat het beste is voor het team."

"Het liefst zie ik Kenneth fantastisch presteren", claimt Cillessen. "Jullie maken hem tot kop van Jut, maar ik vind niet dat er één zondebok moet zijn als de ploeg minder presteert." Cillessen zegt dat hij vrijdag duidelijkheid verwacht over de vraag of Vermeer eerste keeper zal blijven of niet. De Groesbeker benadrukt in ieder geval dat hij nu geen basisplaats zal gaan eisen.

-
Denk je dat Jasper Cillessen zaterdag zal spelen?

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
18
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties