Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het ligt niet aan de overschakeling van Van Gaal naar Hiddink'

Laatste update:

De aanvalsleider van Oranje zei na afloop niet over de tactiek van Guus Hiddink te twijfelen. De bondscoach liet zijn elftal in een 5-3-2-systeem starten, maar kwam daar kort voor rust op terug door Luciano Narsingh in te brengen voor Joël Veltman. Van Persie vindt dat de spelers niet over tactiek moeten meepraten: "Het is gewoon geen excuus. En nogmaals, dat is iets voor de trainer en de staf."

"Wij moeten de tactiek gewoon uitvoeren. Wij hebben dat blijkbaar niet goed genoeg uitgevoerd. Dat is jammer, dat had ik liever anders gezien", aldus Van Persie. "Nee, het was niet best. Als je hier 1-1 speelt is dat niet eens zo slecht. Wat we moeten veranderen? Het ligt niet aan de coach of aan de overschakeling van Van Gaal naar Hiddink. Wij moeten veranderen dat we de volgende keer winnen. Daar gaan we ons best voor doen."

-
‘Het ligt niet aan de overschakeling van Van Gaal naar Hiddink’

Meer nieuws

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
0
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
1
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
8
Live meepraten in de Championship Play-Off-finale: Leeds United - Southampton
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties