Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het lijkt me een veiliger idee om Boadu voor 25 miljoen euro te kopen'

Laatste update:

Het idee kwam tot stand na de pijnlijke 2-3 nederlaag van Ajax in de halve finale van de Champions Leauge tegen Tottenham Hotspur, waardoor de Amsterdammers zich niet plaatsten voor de finale van het miljardenbal. "De rouwdag na Spurs appte ik met een vriend en hij stuurde: nu zal je zien, dan gaat Ziyech weg", vertelt Asscher in gesprek met De Telegraaf. "Ik vroeg hem waarom hij geen petitie startte en hij vond dat ik dat zelf maar moest doen. Voor de grap vulde ik een verzoek in en zo'n site moet dat goedkeuren."

Hakim Ziyech over speciale klik: 'We hoeven elkaar maar aan te kijken'

De teller stond al snel op 25.000 handtekeningen. "De vraag of je als PvdA-leider een petitie moet beginnen voor iemand die miljoenen verdient, is terecht. In de auto van EenVandaag heb ik die ook beantwoord. Het is natuurlijk niet consequent. Dat snap ik zelf ook wel", aldus Asscher. "Maar ik weet hoe het in het voetbal werkt. Ik vind het heel oneerlijk dat clubs in Spanje met miljarden kunnen smijten en zich in de schulden steken. En dat daardoor de competitie vervalst is."

Ziyech verkeert in een uitstekende vorm en ondanks een doorlopend contract tot medio 2022 is de kans groot dat hij komende zomer kiest voor een transfer. Een nieuwe petitie om Ziyech te behouden zal Asscher niet starten. "Maar jullie (De Telegraaf, red.) schreven dat Ajax 25 miljoen wil betalen voor de Braziliaan Reinier. Dan lijkt het me een veiliger idee om Boadu voor 25 miljoen euro van AZ te kopen. Ja, daar wil ik me nu wel sterk voor maken", aldus Asscher met een lach.

Verwacht jij dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
19
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
10
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties