Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het lijkt me fantastisch om terug te keren bij Ajax, maar nu nog niet'

Laatste update:

"Of ik terug wil keren bij Ajax? Ja, misschien wel ja", beaamt de 51-voudig international van Oranje. Het is niet de eerste keer dat hij aangeeft oren te hebben naar een terugkeer, zo weet Blind. "Maar ik heb ook geleerd dat je in het voetbal geen beloftes kunt doen die je niet waar kunt maken. Maar ik zou er wel serieus over nadenken, dat wel."

"Ik ben nu 28, zit nu nog in een sterke periode van mijn lichaam en ik moet nu nog wel een paar jaar in het buitenland blijven", vervolgt Blind. "Als Ajax mij benadert, zal ik daar serieus over nadenken, want de club zit altijd in mijn hart en het lijkt mij fantastisch om eventueel daar ooit nog te spelen. Maar nu is het nog te vroeg, denk ik."

Blind maakte in 2014 voor 17,5 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. Tot dusver kwam hij tot 139 wedstrijden in het shirt van de Engelse topclub, waarvan 15 in het huidige seizoen. In januari lichtte Manchester United de optie in zijn aflopende contract.Toch lijkt José Mourinho niet meer gecharmeerd van de Nederlander: Blind speelde in januari zijn laatste wedstrijd en zijn contractverlenging zou alleen bedoeld zijn om een transfersom te kunnen opstrijken in de zomer.

Zie je Daley Blind ooit terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties