Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het maakt me niet eens uit als we op de laatste plaats zouden eindigen'

Laatste update:

"Ik geloof erin dat deze ploeg in staat is om te promoveren", zegt de aanvaller, die met Helmond Sport al vijftien duels ongeslagen is, in De Telegraaf. "We voetballen gewoon heel goed, creëren iedere wedstrijd voldoende kansen en geven nauwelijks iets weg. Bovendien hebben we tegen FC Zwolle en Sparta al laten zien dat we ook van topploegen kunnen winnen. Ik zou het fantastisch vinden om een jaartje op het hoogste niveau in Nederland te voetballen. Iedereen wil naar Ajax, PSV, Feyenoord… Al die stadions, daar doe je het voor. Dan maakt het me niet eens uit als we in de eredivisie op de laatste plaats zouden eindigen. Als ik nu voor dat scenario kon tekenen, zou ik het doen."

Ondanks dat de play-offs nu veruit het belangrijkst zijn voor Helmond Sport, wil trainer Hans de Koning ook de resterende duels ongeschonden doorkomen. "Het clubrecord van Helmond Sport staat op een reeks van achttien ongeslagen wedstrijden", geeft de oud-doelman aan. "Die serie werd neergezet in het kampioensjaar 1982. Wij zijn nu vijftien duels op rij ongeslagen en wonnen de laatst acht wedstrijden. Het is een uitdaging om het oude record te verbreken."

Bekijk de samenvatting van AGOVV Apeldoorn - Helmond Sport:

Speelt Helmond Sport komend seizoen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
5
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
9
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
16
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties