Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het maakt me nu ook even niet uit hoe de zege tot stand is gekomen'

Laatste update:

"Het maakt me nu ook even niet uit hoe de overwinning tot stand is gekomen. We zijn heel blij met deze drie punten", vertelde Lodeweges in gesprek met het ANP. De opvolger van Marco van Basten vond zijn ploeg niet eens zo slecht spelen tegen de gepromoveerde club. "Vooral in de eerste helft wisten we vaak de vrije man te vinden op het middenveld."

"In de eindfase waren we echter niet scherp genoeg. Na de rust werd ons spel rommelig. Het was harken en het leek er niet op dat het nog zou gaan lukken. Uiteindelijk viel het doelpunt alsnog. Dat was mooi natuurlijk." Deckers gleed uit, vloerde Luciano Slagveer en kreeg rood. Marten de Roon benutte de strafschop waarna Sam Larsson het duel besliste, 2-0.

-
SC Heerenveen zal hoger eindigen van vorig seizoen

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
19
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties