Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het maakt nu niets meer uit tegen wie wij spelen'

Laatste update:

Zenuwachtig voor dat duel is Wijnaldum naar eigen zeggen niet: daar is simpelweg geen tijd voor. Hij kon maanden niet in actie komen bij PSV en wil nu vooral genieten van de duels die hij wél speelt en de sfeer daaromheen, zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Eigenlijk voelt het net als vroeger toen ik als kleine jongen bij Sparta en Feyenoord speelde", roept hij maandag in herinnering.

Woensdag ontmoet Oranje de Argentijnen en áls dat duel gewonnen wordt, wacht daarna Brazilië of Duitsland. "Het maakt nu niets meer uit tegen wie wij spelen. We moeten toch iedereen pakken om wereldkampioen te worden. Nee, dat is niet onmogelijk. Maar veel mensen dachten dat wij de poule niet eens zouden overleven. Nu denken diezelfde mensen dat we wel even het WK winnen. Maar ik zeg eerlijk: ik sluit het niet uit, hoor."

-
Heb jij een goed gevoel over Nederland-Argentinië?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties