Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het mag duidelijk zijn dat de spelersgroep van Feyenoord blij is met hem'

Laatste update:

Middenvelder Karim El Ahmadi geeft aan dat Vermeer punten heeft gepakt voor zijn team. "Hij heeft ons al een paar wedstrijden gered. Het mag duidelijk zijn dat de spelersgroep blij is met hem", vertelt El Ahmadi namens zijn ploeggenoten aan het Algemeen Dagblad. Rutten is al niet minder enthousiast over de sluitpost, die hij omschrijft als een 'bezige bij in het doel'.

De coach is van mening dat hij de juiste beslissing heeft genomen door Vermeer naar Rotterdam te halen, ook al had hij reeds de beschikking over Mulder. "De voorsprong die Kenneth heeft ten opzichte van Erwin zit hem in het meevoetballen en vooral het ver van zijn eigen doel af keepen. Hij heeft zich snel aangepast."

Vind je Kenneth Vermeer beter dan Erwin Mulder?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
0
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties