Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het medisch drama dat Hargreaves heet

Laatste update:

We kunnen de oorzaak in meerdere theorieën gaan zoeken. De eerste mogelijkheid is het falen van de medische staf. Sir Alex Ferguson was het al eerder niet eens met de chirurg Richard Steadman, die Hargreaves behandelt. De desbetreffende medicus stelde namelijk vorige maand al dat Hargreaves fit genoeg was om weer te gaan spelen. Ferguson vond Hargreaves toch nog niet fit genoeg. Is dit een teken aan de wand dat die chirurg ook maar wat aankloot? Het lijkt me voor de medische staf van Manchester United ook enorm moeilijk om hem te helpen.

Een chronisch geblesseerde voetballer: dat is zo'n beetje het ergste soort voetballer wat er bestaat. Het is namelijk een voetballer die niet kan voetballen. Wat is het dan nog? Het is dan hetzelfde als een slak zonder slakkenhuis. Ze zijn niets meer. De verschillende terugslagen van Hargreaves duiden er inderdaad op dat het niets meer is met het fysieke gestel van de geboren Canadees. Continu werd zijn rentree op de velden uitgesteld. Wat begon als een lichte knieblessure liep uit tot een angstaanjagende horror met complicaties. Owen heeft inmiddels meer dagen doorgebracht in de VS bij zijn chirurg dan in Manchester bij zijn club. Wat ik dan niet snap is het volgende. Heeft men echt geen idee hoe Hargreaves geopereerd moet worden?

De tweede optie is gewoon het lichaam van de voetballer zelf. Net als de Nederlanders Arjen Robben en Romeo Castelen lijkt Hargreaves wel van glas gemaakt. Dat roept bij mij vragen op. Zouden deze jongens beter aan ballet kunnen doen dan voetbal? Zou het echt zo zijn dat hun fysieke gestel niet goed reageert op topsport? Het duidt er wel op. Al bij Bayern München was Hargreaves bevattelijk voor blessures. Zo eindigde zijn periode in Beieren met een beenbreuk, waar hij maanden door was uitgeschakeld. Achteraf bleek dat een voorbode op zijn United-periode. Het is veelzeggend dat na twee jaar revalidatie zijn hamstrings het bij de eerste wedstrijd het begeven. Is er teveel gehaast met een rentree of kan Hargreaves het echt niet aan? Ik denk een combinatie van de twee. Hargreaves is geweldig blessuregevoelig. Het begint er op te lijken dat hij nog breekbaarder is dan porselein. Combineer dat met een iets te snelle rentree en hoppa, hij is er weer uit.

Dat combineert uiteindelijk mijn theorieën. Ik concludeer ook daaruit dat het misschien beter is dat Hargreaves zijn schoenen opbergt. Het heeft geen zin om á la Castelen of Marco van Basten jarenlang te sukkelen. Het zou mij niets verbazen als Hargreaves, die zo lang in de medische lappenmand heeft gezeten, zich op de medische wereld stort en in samenwerking een oplossing zorgt voor chronische blessures. Dan kan hij toch nog zijn stempel drukken op het voetbal...

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties