Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het moet toch mogelijk zijn een strafschop te benutten?'

Laatste update:

Penalty-trauma, kopt het Algemeen Dagblad de ochtend na de wedstrijd. De krant vindt een punt in Rostov aan de Don eigenlijk te weinig voor de kampioen van Nederland en schrijft dat PSV verlamde op de plek waar het 'alle Russische teleurstellingen van de afgelopen jaren had kunnen wreken'. De penaltyvloek blijft doorgaan en de krant denkt dat overwinteren in de Champions League nu al een lastig verhaal begint te worden.

De Telegraaf spreekt op de voorpagina van het sportkrant ook van een vloek op strafschoppen voor PSV en vindt dat de club zichzelf wéér tekort gedaan heeft, net als in de eerste speelronde tegen Atlético Madrid. Toen werd thuis met 0-1 verloren. "Vaak is PSV op het Champions League-podium de underdog, maar dat kon je ditmaal moeilijk zeggen", aldus de krant, die vragen stelt bij de 5-3-2 tactiek van Phillip Cocu.

"Tegen Atlético Madrid had dat systeem prima gewerkt, maar in Rusland werd bewezen dat een extra verdediger opstellen geen garantie is voor defensief succes", vervolgt men. Dat het nu Pröpper was die in de tweede helft miste van elf meter vindt De Telegraaf welhaast onbegrijpelijk: het is al de vierde maal dit seizoen.

"Wat dat betreft is PSV inmiddels voer voor psychologen. De gemiste strafschop werkt extra hard door, omdat die net als tegen FC Groningen en Atlético Madrid eerder dit seizoen beslissend was voor het onbevredigende eindresultaat", stelt de scribent in de ochtendeditie van het dagblad. De Volkskrant heeft het over een zwarte penaltyschaduw die over de remise van PSV in Rusland hangt.

"Het moet toch mogelijk zijn voor een prof met een beetje traptechniek om een strafschop te benutten, maar bij PSV is het nemen van de penalty verworden tot een farce", vat de krant veelzeggend samen. Men vindt dat PSV het veel beter deed tegen de Russen dan Ajax, dat met 4-1 van de mat werd geveegd. " Juist daarom was het jammer dat de tactiek met vijf verdedigers deze keer zo matig werkte, bij een paar situaties." Guus Hiddink zag het wat dat betreft toch goed toen hij het overnam van Louis van Gaal, denkt de krant.

"Die drie vertrouwen te veel op elkaar, juist omdat ze zo ruim in hun jasje zitten. Ze zijn niet scherp genoeg. De een denkt: oh, we zijn met zijn drieën in plaats van met twee, dat lost de ander wel op. Of die derde", zo wordt geschreven over de behoudende 5-3-2 tactiek. Phillip Cocu gebruikte die tegen Atlético (0-1) en dus ook tegen FK Rostov.

UEFA Champions League
FK Rostov na Donu
2 - 2
PSV
Phillip Cocu moet de 5-3-2 tactiek niet meer gebruiken in de Champions League

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties