Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het Nederlandse voetbal is ideaal voor Pereiro op dit moment'

Laatste update:

"Gastón is verlegen, maar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen gaat hij voor je door het vuur. Hij is een goede ploegmaat en hij zal nooit klagen wanneer hij hard moet trainen", klinkt het. Volgens Coito is te zien dat Pereiro voetbalt omdat hij het leuk vindt, en niet omdat hij gedwongen werd om te voetballen om voor zijn familie te zorgen.

Volgens Coito gaat het goed met Pereiro in Europa. "Het Nederlandse voetbal is sneller in uitvoering dan in Uruguay en minder competitief dan in de sterkste competities in Europa. Ideaal voor Pereiro op dit moment." Vader Luis Pereiro had niet verwacht dat zijn zoon zich zo snel zou aanpassen. "Hij zit bij PSV lekker in zijn vel, maar hij heeft geen haast."

Denk je dat Gastón Pereiro door gaat groeien naar de Europese top?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties