Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het nieuwe systeem van Oranje lijkt op dat van Ajax uit 1995'

Laatste update:

Ajax speelde op papier 4-3-3, met een centrumverdediger die vaak doorschoof naar het middenveld. Van der Lem (in 1995 assistent-trainer van Ajax) legt aan Voetbal International uit dat Michael Reiziger en Winston Bogarde bij balverlies naar binnen trokken en Ronald de Boer en Edgar Davids dan de buitenste verdedigers werden. Frank de Boer of Danny Blind schoof dan door.

"Dus in de praktijk had je drie man achterin en vier op het middenveld. En bij balbezit zakten de backs uit en kwamen De Boer en Davids weer naar binnen… Dat is dus wel vergelijkbaar met het 3-5-2, en niet 5-3-2, waar Louis het over heeft", doceert Van der Lem. "Net als het Ajax van toen is het Nederlands elftal van nu een harmonica zodra het omschakelt. Met als verschil dat die ploeg consequent drie aanvallers voorin had; nu zijn het Robben en Van Persie met Sneijder daarachter."

Gerard van der Lem heeft gelijk

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties