Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het probleem van Jack Wilshere is Jack Wilshere, hij geeft niet thuis'

Laatste update:

"Arsène Wenger kan dit seizoen niet al zijn middenvelders tevreden houden", begon Redknapp zijn analyse op Sky Sports. "Je hebt Wilshere, Aaron Ramsey en Mikel Arteta, die als aanvoerder altijd moet spelen. Mesut Özil komt er nog bij en dan heb je ook nog Santi Cazorla. In principe is Wilshere goed genoeg voor een basisplaats, maar als hij zo speelt als zaterdag, kan hij wel eens het geslachtofferd worden."

Redknapp vindt dat de tijd voor excuses voorbij is. "Het probleem van Jack Wilshere, is Jack Wilshere. Hij geeft niet thuis. Hij moet alles, maar dan ook echt álles geven, net als twee jaar geleden." Carragher liet zich uit in dezelfde bewoordingen. "Als iedereen fit is, staat hij ernaast", verwacht de oud-stopper. "Ramsey is zijn probleem. Wat hij de afgelopen twaalf maanden heeft laten zien, is wat we van Wilshere verwachtten. Hij had een grote jongen bij Engeland moeten zijn. Maar op dit moment speelt hij niet bij Engeland en als Özil terugkeert, ook niet meer bij Arsenal."

-
Denk jij dat Jack Wilshere zijn basisplaats gaat verliezen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties