Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het regent onvoldoendes voor Memphis Depay na City - Lyon

Laatste update:

Van alle basiskrachten van Olympique Lyon kreeg alleen Léo Dubois bij So Foot een lagere beoordeling dan Depay: een vijf om een zes. Ploeggenoten als Anthony Lopes, Marcelo, Houssem Aouar en Maxence Caqueret krijgen een negen voor hun verrichtingen én worden overladen met complimenten. "Depay kon individueel niet voor het verschil zorgen, maar hij maakte geen fouten." Maxwel Cornet kreeg zelfs een tien.

De overige media in Frankrijk zijn minder vrijgevig in in hun beoordelingen. Bij L'Équipe krijgt Depay namelijk een vijf, net als Dubois en Bruno Guimaraes. Verder worden er vier zevens (Cornet, Karl Toko Ekambi, Marçal en Anthony Lopes) uitgedeeld en is het hoogste cijfer voor Aouar: een negen. "Depay zat voor rust niet goed in de wedstrijd. Hij kwam vaak te laat en ook bij standaardsituaties oogde hij niet fris. In de 51e minuut eindigde zijn vrije trap in de muur van City. Depay vocht in de tweede helft, maar hij wist zichzelf niet in een goede positie te manouvreren om het Manchester City lastig te maken."

"Hij werd logischerwijs vervangen door Moussa Dembélé, de held van de wedstrijd: twee kansen, twee doelpunten." Ook France Football deelt Depay een onvoldoende uit. De vier voor de Nederlander is niet de allerlaagste beoordeling: Dubois krijgt een drie van het befaamde tijdschrift en deelt de hoogste cijfers uit aan Aouar en Marçal; een acht. De verrichtingen van Danny Makkelie in de krachtmeting worden door France Football met een vijf beoordeeld.

Ver esta publicación en Instagram

Van zevende in de Ligue 1 naar 1/2 finale CL!? ?? ?? ?? ???? Olympique Lyon ?? Bayern München ?????? ?? ???? RB Leipzig ?? Paris Saint-Germain ?????? ?? Welke clubs bereiken de finale en wie wint de CL? ???? ?? #lyon #championsleague #olympiquelyon #ucl #teamOL

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Depay komt er ook bij Le Figaro niet goed van af. Het oudste dagblad van Frankrijk deelt een vier uit aan de Nederlander. "Van tevoren werd er gezegd dat een goed resultaat alleen met een geweldige Memphis Depay mogelijk zou zijn. En uiteindelijk… Hoewel hij hard werkte, had hij niet de energie om zijn ongekende kwaliteiten tentoon te spreiden." Het populaire FootMercato geeft Depay een 4,5 en daarmee houdt hij alleen Dubois (3,5) onder zich. "Depay moest met zijn rug naar het doel spelen als diepe spits. Hij probeerde in de luchtduels enkele overtredingen uit te lokken en kreeg er een paar mee. Hij kon zich in aanvallend opzicht echter niet onderscheiden."

De kranten in Engeland zijn wat coulanter over het optreden van Depay, die bijvoorbeeld een zes krijgt van The Independent. "Een gedisciplineerde en onzelfzuchtige rol tussen de linies om Manchester City op makkelijke wijze te elimineren." Ook de Daily Mail zag geen explosive display van Depay en deelt eveneens een zes uit. Bij het Amerikaanse CBS Sports krijgt de aanvaller een vijf en is de toelichting eigenlijk veelzeggend. "Hij had ongetwijfeld heel de wedstrijd willen spelen, maar zijn aftocht was de sleutel voor het succes van Lyon", verwijzend naar de invalbeurt van tweevoudig doelpuntenmaker Dembélé. "Not a lot of good looks in this one.".

-

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties