Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'

Laatste update:

Farioli staat sinds maart 2021 op eigen benen als hoofdtrainer, toen hij zijn eerste klus kreeg bij Fatih Karagümrük. Tussen december 2021 en februari 2023 stond de Italiaan aan het roer bij Alanyaspor, waarna hij in juli vorig jaar naar Frankrijk trok. Met Nice eindigt Farioli dit seizoen op de vijfde plek in de Ligue 1.

Meer: Van Basten vergelijkt aanstelling Farioli bij Ajax met periode van Mislintat

Volgens Voetbal International is Ajax zo goed als persoonlijk rond met Farioli zelf. De Amsterdammers hopen na zondagavond eveneens overeenstemming te bereiken met Nice, waar Farioli nog tot medio 2025 vastligt. Het is dus goed mogelijk dat de jonge oefenmeester komende week al gepresenteerd wordt bij Ajax.

Vrijdag was VVD-partijleider Dilan Yesilgöz te gast in Vandaag Inside. Haar man, René Zegerius, zit in de bestuursraad van Ajax. Derksen voorziet Zegerius van advies. "Misschien kan hij eens met die nieuwe directeur praten dat je niet een 35-jarige snotneus zonder enige ervaring de verantwoordelijkheid kunt geven over een club die weer helemaal opnieuw opgebouwd moet worden."

Derksen heeft een duidelijke mening. "Trainer zijn is een ervaringsvak. Hetzelfde als politica, dat is ook een ervaringsvak. Je maakt allemaal rookiefouten. Ajax haalt weer eens een snotaap die niet geremd wordt door enige kennis van zaken."

Alex Kroes


Technisch directeur Alex Kroes gaf deze week een uitgebreid interview aan De Telegraaf en sprak daarin over meerdere trainers. Manchester United-manager Erik ten Hag stond het hoogst op zijn lijstje, zo geeft hij toe. "Een vakidioot met een geweldige voetbalvisie, ervaring en een verleden bij de club."

"Bij Graham Potter had ik ook een heel goed gevoel", ging Kroes verder. "Ik vind hem een charismatische people manager, die ook dol is op zijn vak. Zijn manier van werken spreekt me heel erg aan. Vanwege zijn leeftijd heeft hij meer ervaring dan Francesco Farioli, die ook een geweldige voetbalvisie heeft en ook een vakidioot is. Dat is wat Ajax nodig lijkt te hebben."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
5
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
9
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
43
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
25
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3
De Eredivisie is spoedig opnieuw een Indonesisch international rijker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties