Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het staat vast dat hij komende zomer gaat vertrekken bij Feyenoord'

Laatste update:

Stouten is onder de indruk van Kökçü en denkt dat de aanvoerder van Feyenoord onhoudbaar is. "Dat er clubs voor hem gaan komen staat buiten kijf. Hij is onder Arne Slot veel fitter geworden, veel beter." Ook Gouka deelt die mening. "Ik denk dat Kökçü het meest logisch is. De trainer heeft zelf aangegeven dat hij in de Eredivisie niet veel meer te leren heeft." De vaste volgers van Feyenoord hebben ook bewondering voor Lutsharel Geertruida, die het als vervanger van Gernot Trauner onverwachts goed doet. "Daar gaat interesse voor komen, dat is het lot van een Nederlandse club."

Luis Sinisterra verliet Feyenoord afgelopen zomer voor 25 miljoen euro en verbrak daarmee het transferrecord van de Rotterdammers. De 23-jarige Colombiaan speelt momenteel bij Leeds United. Op de vraag wie dat bedrag kan overtreffen reageert Stouten gedecideerd. "Kökçü. Hij zal er net boven of net onder gaan zitten, maar ik denk wel dat hij zo'n waarde vertegenwoordigt. Gouka is het daar mee eens, maar durft zijn hand er niet voor in het vuur te steken. "Het is moeilijk, want er zijn ook Franse, Belgische en Duitse Kökçü's. Het is niet zo dat er één type van hem rondloopt. De hoop voor Feyenoord is dat er twee, drie grote clubs tegen elkaar op gaan bieden."

Volgens het tweetal loopt er in de Eredivisie een aantal interessante spelers rond voor Feyenoord. "Sahraoui van Heerenveen speelde echt geweldig tegen Feyenoord", zegt Stouten meteen. "Heel veel potentie, goede dribbel en balvast. Ik kan me voorstellen dat je die jongen volgt." Gouka denkt aan een andere positie. "Niet dat ze per se een rechtsback moeten halen, maar iemand als Milan van Ewijk is natuurlijk wel een speler waar Feyenoord niet minder van zal worden. Het grote probleem voor Feyenoord is alleen dat de portemonnee niet bepaald gevuld is. De clubs die in de Eredivisie pareltjes hebben vragen zo zes á zeven miljoen voor een speler. Dat wil Feyenoord eigenlijk niet en daarom lopen hier zoveel buitenlandse spelers."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties