Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het tempo ligt veel hoger dan in Nederland en dat is goed voor mij'

Laatste update:

"Het speltempo ligt vele malen hoger. De wedstrijden gaan veel sneller dan in Nederland. Dat komt mijn carrière wel ten goede en dat is ook goed voor mij met het oog op het Nederlands elftal", vertelt de linkspoot. "Als je jezelf wil ontwikkelen, moet je een completere speler worden. En dat is wat ik wil."

"Ik wil iedere dag beter worden, iedere dag nieuwe dingen leren. Ik wil die leermomenten vervolgens terug laten komen in mijn wedstrijden", besluit Blind, die tot dusver achttien competitiewedstrijden voor het team van Louis van Gaal speelde. Daarin kwam hij tot twee doelpunten.

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
26
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
8
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
6
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties