Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Manchester United bereikt eindelijk akkoord: Erik ten Hag krijgt een nieuwe baas

Laatste update:

"Newcastle United en Manchester United hebben een akkoord bereikt over het per direct beëindigen van de contractuele verplichtingen van Dan Ashworth bij Newcastle United. De voorwaarden van deze overeenkomst blijven vertrouwelijk tussen de clubs. Newcastle United bedankt Dan voor zijn diensten en wenst hem het beste voor de toekomst", is er te lezen in een gezamenlijke verklaring van beide clubs.

In februari werd bekend dat de Engelsman hoog op de verlanglijst van Ratcliffe stond. Ashworth wilde hoe dan ook ingaan op het aanbod van Manchester United, maar zijn werkgever Newcastle United wilde niet zomaar meewerken aan een vertrek van de technische man.

Enkele dagen nadat naar buiten kwam dat Ashworth in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United stond, werd hij door the Magpies op non-actief gezet nadat hij had aangegeven dolgraag te willen vertrekken. De sportief directeur mocht daarom geen werkzaamheden meer uitvoeren voordat zijn contract ontbonden werd.

Dan Ashworth.

De onderhandelingen tussen Manchester United en Newcastle United zaten de afgelopen maanden muurvast. Ashworth was van plan om een arbitragezaak aan te spannen om zijn transfer naar the Mancunians mogelijk te maken. De rode club uit Manchester stond achter die beslissing en was bereid om de juridische kosten te betalen.

Dat is nu dus niet langer nodig. Wat Manchester United voor Ashworth betaalt is niet bekend. De Engelsman begint per direct op Old Trafford en wordt onder meer verantwoordelijk voor de sportieve prestaties en het aan- en verkoopbeleid.

Voor Ashworth was het lekker zakendoen bij Newcastle United, daar hij de beschikking had over een goed gevulde portemonnee. Zo was hij verantwoordelijk voor de vier duurste inkomende transfers uit de clubgeschiedenis.

Alexander Isak (70 miljoen euro), Sandro Tonali (64 miljoen euro), Anthony Gordon (45 miljoen euro) en Harvey Barnes (44 miljoen euro) werden allemaal aangetrokken in de tijd dat Ashworth het voor het zeggen had op St. James' Park.

Ashworth is de opvolger van John Murtough, die in april afscheid nam van Manchester United. De beleidsman vertrok na meer dan een decennium in dienst te zijn geweest van de Engelse grootmacht. Murtough was in 2022 hoofdverantwoordelijk voor de aanstelling van manager Erik ten Hag, die overkwam van Ajax.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
17
Dani de Wit heeft nieuw avontuur gevonden en tekent tot medio 2028
7
In de wandelgangen: Ajax aast op transfervrije rechtsback met PL-ervaring
5
Blessure waarover gelogen werd krijgt vervelend staartje voor Michal Sadílek
3
Feyenoord wint arbitragezaak inzake herenakkoord over jeugdtransfers
15

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties