Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Oplettende kijkers vallen massaal over bijzondere gewoonte van grensrechter bij Portugal - Slovenië op het EK

Laatste update:

Cristiano Ronaldo werd, na een gemiste strafschop in de verlenging, maandagavond gered door zijn teamgenoot en keeper Diogo Costa. De Portugese goalie wist liefst drie Sloveense penalty's te keren. Na afloop was het niet alleen de superster van Al-Nassr die de gemoederen bezighield, daar ook een van de grensrechters een flinke bijrol vertolkte gedurende het EK-duel.

Meer: Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië: ‘Hele jaar niet één keer gemist’

De wedstrijd werd maandag geleid door een Italiaans trio. Scheidsrechter Daniele Orsato was de eindverantwoordelijke en werd bijgestaan door zijn assistenten Giro Carbone en Alessandro Giallatini. Een van de Italianen had een opvallende gewoonte: de grensrechter stond gedurende de tweede helft en delen van de verlenging meermaals meters binnen de lijnen van het veld.

Op X ging het dan ook massaal over de grensrechter. Niet iedereen was blij met de opvallende gewoonte van de Italiaan. "Die grensrechter frustreert me zowaar. Ik kan me niet eens concentreren op het spel", schrijft een oplettende gebruiker. Anderen kunnen er juist wel om lachen: "De grensrechter wil gewoon meedoen." De UEFA lijkt alle bewegende beelden te rapporteren, in verband met auteursrechten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax heeft Eredivisie-doelman in beeld als stand-in voor Diant Ramaj
13
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen vreest één ding bij Nederland - Turkije: 'Dat kan heel raar aflopen'
22
Beoogd assistent voor Ajax legt uit waarom hij Alex Kroes 'nee' verkocht
5
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
3
Vrouwelijke analist loopt in uitzending CNN Portugal helemaal leeg over Ronaldo
77

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties