Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het valt me op dat zo'n spits van Wit-Rusland hem niet durft aan te pakken'

Laatste update:

"Memphis was van begin tot eind gevaarlijk. Er ging dreiging van hem uit, hij was op verschillende posities gevaarlijk, maakte twee goals, leverde natuurlijk een heerlijke assist met die hakbal en bereidde ook de vierde treffer voor", aldus Brandts, die de aanvaller in De Telegraaf een 9 geeft voor zijn optreden. De trainer vond Ryan Babel ook een goede wedstrijd spelen in De Kuip.

"Rafael van der Vaart zei het goed. Het Nederlands elftal heeft creativiteit nodig en die krijg je met Babel. Hij blijft zijn individuele acties maken en durft te passeren." Brandts zag dat de verdedigers van Oranje geen moeite hadden met de tegenstanders. De oud-voetballer heeft veel complimenten over voor onder anderen Denzel Dumfries en Matthijs de Ligt.

"Het is weer de Dumfries die we kennen van het begin van het seizoen bij PSV en van de prachtige wedstrijden bij Oranje. (...) Het lijkt erop dat hij zich bij Oranje vrijer voelt", aldus Brandts, die De Ligt ziet als een 'zekerheidje' achterin bij Oranje. "Zeker naast Virgil van Dijk. Met die twee in het centrum kan er weinig gebeuren. Het valt me op dat zo'n spits van Wit-Rusland hem ook niet durft aan te pakken als hij opkomt."

Verwacht jij dat Oranje zich als groepswinnaar gaat kwalificeren voor het EK van 2020?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
15
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
60
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties