Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het verbaast me van Bayern, kritiek op Guardiola werd gezien als blasfemie'

Laatste update:

De oud-speler van onder meer Liverpool en de Duitse nationale ploeg vindt de gang van zaken niet passen bij Bayern. "Ik was verrast dat ze het toelieten. Ik denk wel dat de beleidsmakers het respect voor Guardiola een beetje zijn verloren. Hij heeft namelijk niet open kaart gespeeld. Binnen de club zal er anders tegen hem worden aangekeken dan zes weken geleden."

Guardiola maakte eerst zelf bekend dat hij het na dit seizoen na drie jaar voor gezien houdt in München, waarna Manchester City vorige week de komst van de Spaanse oefenmeester aankondigde. "Bayern heeft hem de afgelopen jaren alle macht gegeven, zonder het door te hebben misschien. Kritiek uiten op Pep werd gezien als blasfemie. Hij werd beschouwd als een heilige", aldus Hamann.

"Ik wil niet zeggen dat Bayern op het verkeerde paard heeft gewed, maar de Champions League zal de ultieme test zijn. Als ze er weer uitvliegen zoals de afgelopen twee seizoenen, moet zijn periode bij de club worden beschouwd als goed, maar zeker niet geweldig." Guardiola wordt komend seizoen in München opgevolgd door Carlo Ancelotti.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties