Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'

Laatste update:

"Real Madrid staat weer in de Champions League-finale en dat komt vooral door Vinícius", aldus Van Hanegem. De Braziliaan vormde met zijn dribbels continu een enorme dreiging voor de defensie van Bayern en leverde in de 88ste minuut de voorbereiding op de treffer van Joselu. Laatstgenoemde tikte drie minuten later ook nog een voorzet van Antonio Rüdiger binnen.

"Als je niet de beste bent, zul je moeten blijven gaan", laat Van Hanegem optekenen in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Kijk, Vinícius Júnior kan weleens een blaasje nemen. Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment."

Real Madrid profiteerde van een enorme fout van Manuel Neuer, die een houdbaar schot van Vinícius losliet bij de 1-1. "Ze gaan ook door dankzij die fout van Neuer. En misschien ook wel door de arbitrage, omdat opeens meteen werd gevlagd en gefloten vlak voor de goal van Matthijs de Ligt."

De assistent-scheidsrechter vlagde daarbij onterecht voor buitenspel van Noussair Mazraoui. "Dat was vreemd, want normaal voetballen we door terwijl er spelers meters buitenspel lopen. Voor de zekerheid. Nu opeens niet."

"Maar Real Madrid verdiende de finale, hoor. Zoals ook Bayer Leverkusen met een geweldige Jeremie Frimpong dat verdiende", doelt Van Hanegem op het bereiken van de Europa League-finale door de ploeg van Xabi Alonso. "En Olympiakos verdient het ook." De Grieken gaan ten koste van Aston Villa verrassend naar de Conference League-finale.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Is Vinicius Júnior de beste speler ter wereld?

Meer nieuws

Marciano Vink is 'heel enthousiast' over kersvers Ajax-trainer Francesco Farioli
0
Ajax maakt volledige samenstelling nieuwe staf Farioli bekend: Vos schuift door
1
Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
6
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
41
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties