Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander

Laatste update:

Sancho was woensdag de meest opvallende speler bij Borussia Dortmund, zo bewijzen ook de statistieken. De Engelsman noteerde gedurende de wedstrijd twaalf succesvolle dribbels.

Dat is het hoogste aantal in een halve finale van de Champions League in ruim vijftien jaar. In het seizoen 2007/08 completeerde Lionel Messi namens FC Barcelona een duizelingwekkende zestien dribbels, toen tegen Manchester United, leert data van Opta.

Vinícius Júnior was naar het schijnt ook onder de indruk van het spel van zijn collega-aanvaller. "Wat een speler", plaatste de Real Madrid-ster onder de foto van zijn mogelijke opponent in de Champions League-finale.

In Engeland is het optreden van Sancho niet ongemerkt voorbijgegaan. Sancho, officieel nog eigendom van Manchester United, wist zijn stempel niet te drukken bij the Red Devils en werd na een akkefietje met manager Erik ten Hag uit de selectie gezet.

Ten Hag werd naar aanleiding van het goede spel van Sancho gevraagd wat hij van zijn optreden vond. "Jadon heeft gisteren laten zien waarom Manchester United hem gekocht heeft, zoveel is duidelijk", antwoordde de voormalig Ajax-coach.

"Hij speelde erg goed en liet zien dat hij een hoge waarde voor de club vertegenwoordigt, dus dat is goed. Ik ben blij voor Jadon en we gaan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren", aldus de trainer, die volgens enkele Engelse bronnen ook volgend jaar nog voor de groep staat in Manchester.

Meer nieuws

Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
9
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
10
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties