Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het verschil is dat Barça de helft van de keren met een B-team kan spelen'

Laatste update:

"Het grootste verschil tussen Engeland en de anderen is dat iedereen hier altijd zo hard speelt. Ja, je kan hier drie wedstrijden spelen als je een bijzonder elftal hebt, zoals Manchester United of Manchester City", vertelt hij aan de Daily Mail. "Het grote verschil met Spanje is dat Barcelona vijftig procent van de wedstrijden met een B-team kan spelen, of er zijn wedstrijden waarin Lionel Messi 4,3 kilometer rent en toch vijf keer scoort. Dat is een hersteltraining. Engeland heeft geen hersteltrainingen, in geen enkele wedstrijd."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Je kunt winnen, je kunt zelfs met veel doelpunten verschil winnen als je de tegenstander op een bepaald moment breekt, maar tot je dat punt hebt bereikt is het altijd moeilijk, moeilijk, moeilijk", gaat Klopp verder. "Dus je krijgt dan drie wedstrijden, op de 26e, de 28e en de 31e, met de hoogste intensiteit. Geen seconde rust."

Ben jij het eens met Jürgen Klopp?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
72
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties