Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het vertrek van Faber is helemaal niet aan de orde'

Laatste update:

"Het vertrek van Faber is helemaal niet aan de orde. Dat heeft bij Sparta en FC Twente toch ook niet geholpen?", zegt Nijland in gesprek met het Dagblad van het Noorden. Onder meer FOX Sports meldde eerder dat het duo Danny Buijs en Hennie Spijkerman maandag gepresenteerd zal worden in het Noordlease Stadion. Faber vertrekt na dit seizoen sowieso bij FC Groningen, maar volgens Nijland zal hij deze jaargang in ieder geval nog vol maken.

Doelman Sergio Padt ging na afloop van het duel met ADO Den Haag in gesprek met de ontevreden fans van FC Groningen. "Ik kreeg heel veel reacties uit het publiek, dus ik dacht: ik loop er even naartoe om te polsen wat zij ervan vinden. Ik deed het ook om een beetje uit te leggen dat we er alles aan gedaan hebben en nog steeds gáán doen om het seizoen mooi af te sluiten met de trainer", zegt de sluitpost in gesprek met de NOS.

"Je moet een luisterend oor aan het publiek geven, en dat heb ik gedaan", vervolgt Padt. FC Groningen bezet momenteel de dertiende plaats in de Eredivisie. "Ik merkte op sommige momenten in de wedstrijd dat de supporters niet achter ons stonden. Wij zijn tot heel mooie dingen in staat als de supporters erachter staan. Op het moment dat het publiek tegen ons is, is dat toch jammer."

Denk jij dat Ernest Faber het seizoen afmaakt als trainer van FC Groningen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
2
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
11
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
7
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties