Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het voelde een beetje alsof het Nouri's jaar moest gaan worden'

Laatste update:

Emanuelson, die donderdagavond in de voorronde van de Europa League tegen Valletta FC zijn debuut voor FC Utrecht maakte, kent Nouri vanuit Ajax. Toen Emanuelson vorig jaar bij Jong Ajax meetrainde, stond hij samen met Nouri op het veld. "Ja, hij was ook één van de jongens die gelijk op me afstapte, veel vragen stelde en gewoon heel leergierig was", laat Emanuelson weten aan FOX Sports. "Hij is iemand die heel erg graag naar het eerste van Ajax wilde. Ik wil er eigenlijk niet zo heel veel over praten, omdat je daar gewoon verdrietig van wordt. Het voelde een beetje alsof het zijn jaar moest gaan worden."

Ayoub kent Nouri wat beter. Net als de Ajacied woonde de FC Utrecht-middenvelder vroeger in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. "Appie woonde dicht bij mij in de buurt, ik zag hem heel vaak. Hij was druk bezig met voetbal, ik ook. Maar we vergaten elkaar nooit. We hebben ook dezelfde vriendengroep in Amsterdam-West. Appie is een goede jongen. Dit doet pijn in m'n hart. Voetbal is dan niks. Niets meer dan een belangrijke bijzaak."

Vechtend tegen de tranen stond Ayoub de camera's van FOX Sports te woord en gaf hij toe het ook tijdens de wedstrijd moeilijk gehad te hebben. "Het was heel zwaar", aldus Ayoub. "Mijn hoofd was niet bij de wedstrijd, helemaal niet zelfs. Mijn lichaam was er wel, maar mijn hoofd helemaal niet. Ik ken Appie heel goed, zijn familie, zijn vrienden... Geen woorden."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
11
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
12
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
17
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties