Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was anders gegaan als De Boer was gebleven, hij noemde mij nog bij Ajax'

Laatste update:

"Mijn carrière had er waarschijnlijk anders uitgezien als hij gebleven was. Ik weet wel dat De Boer mijn naam bij Ajax heeft laten vallen, maar daar heb ik niets meer over gehoord. Het belangrijkste is dat ik nu bij Standard zit", legt hij uit aan het Gazet van Antwerpen. Miangue speelde in totaal vijf wedstrijden voor de hoofdmacht van Inter en vertrok begin vorig jaar op huurbasis naar Cagliari.

Ondanks een definitieve overstap voor dik drie miljoen euro in de zomer van het afgelopen jaar, waren i Rossoblu bereid om hem in de voorbije transferperiode alweer te laten vertrekken en Standard, dat nog door Ajax werd uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, sloeg toe door het talent voor twee seizoenen te huren: "Als je de kans krijgt, moet je gaan. Alleen al voor de ervaring. Nooit geschoten is altijd mis", verduidelijkt hij zijn keuze om uit Italië te vertrekken.

"Ik wil dit seizoen gewoon goed presteren, het volgende nog beter. Ik hoop dat ik hier kan ontploffen. De eerste zes maanden zie ik als een aanpassing. Voetbal is overal hetzelfde, maar er is echt een cultuurverschil. In Italië is alles gebaseerd op verdedigen, bij Standard proberen we aanvallend voetbal te brengen", vervolgt Miangue, die het trainer Michel Preud'homme 'moeilijk wil gaan maken', zijn verhaal. "Ik had niet verwacht dat ik meteen zou spelen, alleen omdat ik uit Italië kom. Ik heb geduld."

Vind jij dat Ajax werk had moeten maken van de komst van Senna Miangue?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
39
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties