Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was beter geweest als Ancelotti was gebleven, maar gebeurd is gebeurd'

Laatste update:

Pérez sprak maandag in een speciaal belegde persconferentie zijn vertrouwen uit in Benítez en dat is volgens Seedorf precies waar de club momenteel dus behoefte aan heeft: rust. "Benítez heeft twee keer de finale van de Champions League gehaald, met teams die veel minder kwaliteit hadden dan dit Real. Hij heeft tijd en steun nodig", vertelt hij. "We moeten samen door."

Met samen bedoelt Seedorf iedereen en alles binnen en rondom de club. "Voetbal is een teamsport en iedereen draagt verantwoordelijkheid. We moeten zelfkritisch zijn. Madrid heeft een uitstekend elftal. Het is pas anderhalf jaar geleden dat ze de Champions League wonnen. Ik ben heilig overtuigd van het kunnen van deze groep spelers."

Desondanks heeft Pérez in de ogen van de oud-international van het Nederlands elftal geen slimme zet gedaan door Ancelotti de laan uit te sturen. "Misschien was het beter geweest als hij was gebleven, maar het heeft geen zin om daar nu nog over te praten. Wat gebeurd is, is gebeurd."

'Real Madrid had Carlo Ancelotti nooit moeten ontslaan'

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
5
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
7
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
26
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties