Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was gewoon dom, hij laat zijn ploeg zakken, dat accepteer ik niet'

Laatste update:

Van den Ham, de opvolger van Jan Everse, hekelde de knullige manier waarop de spelers van FC Dordrecht ten onder gingen. "We waren ongelofelijk slordig aan de bal. Er was zoveel ruimte om te voetballen. Het was te zot voor woorden. Ik ben er ontzettend boos over. Als iedereen maar wat doet, dan krijg je dit dus. Er zit veel potentie in de groep maar het rendement is nul", reageerde de oefenmeester na afloop bij FOX Sports.

De boosheid van Van den Ham was ook gericht op Josimar Lima, die tien minuten voor tijd een rode kaart incasseerde. NAC profiteerde van de overtalsituatie en maakte nog vier doelpunten. "Het was gewoon dom. Een onnodige overtreding. Hij laat zijn ploeg zakken, dat accepteer ik niet", brieste de oefenmeester.

-
Denk jij dat FC Dordrecht dit seizoen aan de nacompetitie gaat deelnemen?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties