Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was gewoon niet eerlijk wat Mourinho toen deed'

Laatste update:

De Bruyne speelde in het seizoen 2012/13 op huurbasis voor Werder Bremen en vertrok in januari 2014 naar VfL Wolfsburg. Daar verdiende hij een recordtransfer naar Manchester City, waar De Bruyne een uitstekend debuutseizoen kent en een lange neus trekt naar Mourinho. "Op een dag riep hij de zes aanvallende middenvelders bij zich", kijkt De Bruyne terug op zijn periode in Londen. "Hij liet ons de statistieken van alle spelers zien: doelpunten, assists, het aantal passes, dribbels… hij wilde bewijzen dat ik niet op hetzelfde niveau presteerde als de andere jongens."

"Ik antwoordde dat ik dat oneerlijk vond", vervolgt De Bruyne. "Ik had veel minder gespeeld dan die andere jongens. Hoe kan je me dan vergelijken met die andere spelers? Het was gewoon niet eerlijk." Mourinho gaf de voorkeur aan Eden Hazard, Juan Mata, Oscar, André Schürrle en Willian en dus wist De Bruyne voldoende. Toen Mourinho op een persconferentie vertelde dat de Belg niet hard genoeg trainde, had De Bruyne er helemaal genoeg van.

"Ik kon mezelf niet verdedigen tegen die verhalen, omdat wij altijd achter gesloten deuren trainden", vertelt de middenvelder. "Mensen die mij kennen, weten dat het niet de waarheid is. Een paar maanden na deze uitspraak was ik een belangrijke speler bij VfL Wolfsburg en speelde ik het WK. Dus wie heeft er dan gelijk? Ik houd er gewoon van om te voetballen. Zet me op de bank en ik voel me ongelukkig."

Na de persconferentie waarin Mourinho aangaf dat hij niet tevreden was over de arbeidsethos van De Bruyne, ging de middenvelder nóg harder werken: "Zelfs op mijn vrije dagen, maar de situatie veranderde nooit. Daarom heb ik hem op een vriendelijke manier gevraagd of ik mocht vertrekken. Mourinho wilde me eigenlijk niet laten gaan, maar wat kon ik nog meer doen? Chelsea wilde me vervolgens verhuren, maar ik had er genoeg van en wilde definitief vertrekken."

In beeld: 10 spelers die Chelsea misschien iets te simpel heeft laten gaan.

Chelsea had Kevin De Bruyne nooit moeten laten gaan

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties